Frakt og retur

Frakt

Vi sender til alle adresser i Norge untatt Svalbard, Bjørnøya, Hopen og Jan Mayen.

Når du har fullført din bestilling sendes varene normalt etter 2-3 virkedager (det kan ta litt lenger tid rundt høytider). Varene sendes med Posten Norge (Norgespakke) og er forsikret opp til en verdi av kr 10 000 om Posten har forårsaket tap eller skade av forsendelsen. Posten sitt sporingsnummer blir sendt på e-post så snart pakken er ekspedert.

 Fraktkostnad

Vi har fast frakt på hver forsendelse på kr 99,00.

 Retningslinjer for retur

Du kan returnere de fleste NYE, UÅPNET varer innen 14 dager etter levering for full refusjon. Vi betaler returfraktkostnadene hvis returen er et resultat av vår feil (om du har mottatt en feil eller defekt vare osv).

Du bør forvente å motta refusjonen innen fire uker etter at du har levert pakken til retursenderen, men i mange tilfeller mottar du en refusjon raskere. Denne tidsperioden inkluderer transporttiden for oss å motta returen fra avsenderen (5 til 10 virkedager), tiden det tar oss å behandle returen når vi mottar den (3 til 5 virkedager), og tiden det tar banken din for å behandle refusjonsforespørselen vår (5 til 10 virkedager).

Hvis du ønsker å returnere en vare, vennligst kontakt oss med bestillingsnummeret ditt og detaljer om produktet du ønsker å returnere. Vi svarer raskt med instruksjoner for hvordan du returnerer varer fra bestillingen din.

Husk å fylle ut Angrerettskjema som du legger ved retur forsendelsen, skjema kan du laste ned HER